Лопатки і ложки

236 товарів
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список
  1. Шукаєте вигідні пропозиції?
    Підпишіться на розсилку, та отримайте їх першим.
    Підписатися
  2. Акція
    Купуй більше - плати менше
    Економ до 20% на гуртових покупках
  3. Допоможемо обрати найкраще
    097 333 43 00

    Безкоштовна лінія

    пн-пт 9:00-19:00 сб-нд 9:00-16:30

  4. Показати ще...
Популярні Спочатку дешевші Спочатку дорожчі Топ продажів Рекомендовані
Відобразити як Сітка Список

Кухонна лопатка — обов'язковий атрибут під час приготування різноманітних страв на сковорідці. З її допомогою можна зручно перемішувати, перевертати їжу та перекладати її на тарілки. Вироби представлені в широкому асортименті різновидів за формою та матеріалом виготовлення.

Конструктивні особливості лопаток для кухні

Ложка кухонна або лопатка є більш важливим учасником приготування продуктів, ніж здається на перший погляд. Від неї залежать смакові якості страв, завдяки доступності своєчасного перевертання або зняття зі сковороди. Також виріб впливає на термін експлуатації посуду і при правильному виборі дбайливо стикається з його поверхнею, не залишаючи жодних слідів.

Залежно від форми робочої частини та вигину лопатки бувають:

  • витягнуті, нагадують шпатель;
  • трапецієподібні;
  • прямокутні;
  • овальні та круглі;
  • квадратні;
  • загострені;
  • трикутні;
  • асиметричні.

Кожна форма лопатки використовується для приготування різних страв. Вироби з прорізами дозволяють стікати маслу та жиру при перевертанні або витягуванні м'яса. Цілісні лопатки з суцільною поверхнею добре витримують важкі шматки. Моделі з круглими отворами підходять для застосування не тільки зі сковорідками та листами, але й каструлями, для вилучення готових шматочків овочів або м'яса. Пристосування з широкою робочою поверхнею підходять для посуд-вок, і доповнені довгою ручкою.

Найбільш універсальними вважаються квадратні лопатки, а видовжені або прямокутні добре справляються з омлетом. При приготуванні млинців краще використовувати вироби з тонким краєм, як і для яєчні або оладки.

Різновиди лопаток в залежності від матеріалу

Матеріал, з якого виконані лопатки, насамперед визначає їх експлуатаційні умови. Види основ для створення подібних аксесуарів для кухні:

  • Дерево – поєднує в собі екологічність матеріалу, довговічність та доступну вартість. Завдяки м'якій структурі підходить для роботи з посудом, що має антипригарне покриття.
  • Нержавіюча сталь – відрізняється інертністю до сторонніх запахів та жиру, естетичності та тривалим терміном експлуатації. Через підвищену жорсткість краще сталеві лопатки застосовувати зі сковорідками з антипригарним покриттям.
  • Силікон – володіє термостійкістю і здатністю витримувати температуру до 280°С. Особливість таких лопаток - робоча область, яка гнеться, що важливо при випіканні кондитерських виробів.
  • Нейлон - різновид пластику, який витримує температурний режим в діапазоні від 200 до 220°С. Нейлонові вироби добре справляються з перевертанням страв під час смаження на сковороді.

Купити лопатку для кухні у нашому інтернет-магазині можна з доставкою. В наявності широкий асортимент аксесуарів для готування страв з дерева, металу, нейлону, пластику, нержавіючої сталі та меламіну.

Показати ще
Згорнути
Ви цікавилися товарами
The wishlist name can't be left blank

Якщо у вас є питання — ми з радістю допоможемо

Або залиште свій телефон, та протягом години ми вам зателефонуємо

Увійти
Реєстрація
Забули пароль

Нагадати пароль

Дякуємо за реєстрацію!

+ =

Введіть пароль, який було відправлено на ваш телефон